DE BESTE BI OPLOSSINGEN?

  Slide

  Meer grip en sturing op basis van cijfers door de BI oplossingen van TCOG

  Heeft u inzicht in uw (financiële) cijfers? Bent u afhankelijk van anderen om informatie te verkrijgen? Is er een gebrek aan eenduidige informatie binnen uw organisatie? U wilt kunnen plannen, bijsturen en schakelen. Hoe? Door de inzet van een goede BI oplossing, ook wel Business Intelligence genoemd.
  Als u strategische plannen wilt maken voor de groei van de organisatie, dan is inzicht in realtime cijfers en statistieken noodzakelijk. Met een Business Intelligence oplossing heeft u het geheel van rapporten, analyses en communicatietools binnen handbereik op ieder moment en op elke plek ter wereld.
  We adviseren u graag over welke BI oplossing het beste aansluit bij uw vragen en wensen.  Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende adviesgesprek of bel ons via +32 (0)34 20 07 10
  250+ fashion merken
  Ruim 20 jaar ervaring
  70 TCOG-specialisten

  250+ tevreden referenties

  Dante6
  Dante6

  “TCOG voorziet ons van de juiste instructies en adviezen. Onze relatie gaat verder dan die van klant-leverancier: er is sprake van een echt partnerschap. “
   
   
  Arlette Huisman – Managing director

   

  BEKIJK DE CASE

  Hans Boodt Mannequins
  Hans Boodt Mannequins

  “TCOG is een volwaardige partner met een langetermijnvisie en echte fashionspecialisten aan boord. Die stabiele factor is belangrijk voor ons, net als de pragmatische werkwijze.”

   

  Hans van Meerten – Finance Manager

   

  BEKIJK DE CASE

  Bioracer
  Bioracer

  Segers ziet de toekomst van het partnerschap met TCOG dan vol vertrouwen tegemoet: “We blijven investeren in het systeem met als doel nog efficiënter te werken.”
   
  Danny Segers – CEO
   

  BEKIJK DE CASE

  Onze BI oplossingen

  Jet Reports

  Jet Reports biedt bedrijven die gebruikmaken van Microsoft Dynamics NAV eenvoudig te gebruiken Business Intelligence en rapportage oplossingen.

  BEKIJK DEZE OPLOSSING

  Microsoft Power BI

  Met deze BI-tool van Microsoft bent u in staat om op elk niveau rapportages en dynamische dashboards samen te stellen.

  BEKIJK DEZE OPLOSSING

  Gratis expert advies?

   Uw naam (vereist)

   Uw e-mailadres (vereist)

   Uw telefoonnummer (vereist)


   • Altijd en overal te bereiken via de cloud.
   • Uw volledige bedrijfsvoering (Retail en Wholesale ERP) geïntegreerd in 1 systeem.
   • Uitgebreide functionaliteit die snel inzetbaar is.
   Wilt u graag meer weten over de BI oplossingen van TCOG? Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij kunnen bepalen welke oplossing het beste bij uw organisatie past.