Onze consultancy dienstverlening

Onze consultant hebben jarenlange ervaring met betrekking tot het bieden van ondersteuning aan bedrijven die actief zijn binnen de fashion groothandel-, private label- en retail branche. Zij begrijpen uw uitdagingen dan ook als geen ander.

Onze consultants…

  • …begrijpen dat het realiseren van een zo kort mogelijke time-to-market cruciaal is. De collectie moet zo snel en kostenefficiënt mogelijk beschikbaar worden gesteld voor de klant.
  • …weten dat fashion groothandels met een groot aantal artikelen en artikelvarianten werken die om een slim ERP systeem vragen. Alle variaties in kleuren, maten, stoffen en pasvormen moeten overzichtelijk en beheersbaar blijven in alle processen.
  • …zijn zich ervan bewust dat de bedrijfsprocessen in de private label branche anders zijn dan bij fashionmerken en -groothandels. Alles is het gebaseerd op het modelbestand of contract waarop gewerkt wordt met klanten. Op basis van dit contract worden de verkoop- en inkooporders gemaakt, wordt de productie gedaan en vindt de uitlevering plaats.
  • …zien dat fashion retailers worstelen met hun omnichannel strategie, omdat klanten op ieder moment willen kunnen kiezen voor het kanaal dat het beste uitkomt. Eenduidige beleving voor de consument en inzicht in de totale voorraad zijn daarbij van cruciaal belang.

Ons consultancy team heeft haar sporen binnen de fashion branche verdiend en is in staat voor u het verschil te maken door techniek te vertalen naar praktische handvaten. Daarmee stellen zij u in staat in te spelen op de steeds veranderende vraag uit de markt.

Wilt u op een voordelige manier gebruikmaken van onze consultancy dienstverlening, kies dan voor een Account Engineer Contract of Consultancy Budgetcard.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Ons sales team helpt u graag verder. Laat uw contactgegevens achter en wij behandelen uw vraag zo spoedig mogelijk.

NEEM CONTACT OP

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!