Fashion ERP

Aanbevolen Fashion ERP systeem

De basis van het door TCOG aanbevolen fashion ERP systeem start met de implementatie van bedrijfsmanagement oplossing Microsoft Dynamics 365 Business Central (voorheen Dynamics NAV). Deze oplossing biedt kleine en middelgrote bedrijven wereldwijd controle over financiën en vereenvoudigt toelevering, productie en bedrijfsactiviteiten. Microsoft ontwikkelt Dynamics 365 Business Central in de breedte, wat een complete set aan functionaliteit in één geïntegreerd fashion ERP systeem oplevert.

Microsoft Dynamics 365 Business Central wordt gekenmerkt door gebruiksvriendelijkheid en perfecte integratie. Omdat de interface van Dynamics 365 Business Central vergelijkbaar is met die van Office, kan iedereen die eerder met een product van Microsoft heeft gewerkt er snel mee aan de slag. Al uw bedrijfsprocessen komen samen in één interface, waardoor u niet langer voor verschillende werkzaamheden hoeft uit te wijken naar verschillende systemen.

De bedrijfsmanagement oplossing van Microsoft brengt zakelijke applicaties, gegevens en documenten op unieke wijze samen. Het stelt uw mensen centraal en helpt hen om zo efficiënt mogelijk te werken door echte antwoorden te bieden op relevante vraagstukken. U krijgt één vertrouwde gebruikerservaring om uw bedrijfsactiviteiten te automatiseren, de verkoop te verhogen, samenwerking te verbeteren en klanten te verrassen.

Het Fashion ERP systeem itSuitsFashion

Het fashion ERP systeem itSuitsFashion, ontwikkeld door TCOG, is een totaaloplossing die alle functies van uw bedrijfsvoering naadloos integreert. Deze fashion ERP oplossing biedt onder andere ondersteuning voor financieel beheer, inkoop & verkoop, productie, etc.  Steeds wordt er rekening gehouden met de specifieke vereisten voor uw branche.

Ontdek meer over itSuitsFashion.

Wat klanten zeggen over TCOG Fashion ERP

Hans van Meerten, Financieel Coördinator bij Hans Boodt Mannequins: “De wijze van orderafhandeling is helemaal toegesneden op hoe het gaat in de fashion branche. Het omvat precies het verloop van onze processen, waardoor we onze orders snel en efficiënt kunnen schrijven en kunnen volgen in het systeem. De informatie gedurende het hele proces stroomt vlot door en is beschikbaar voor precies de juiste mensen, die daardoor direct kunnen reageren.”

 

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!