Fashion ERP

itSuitsFashion

Als bedrijf in de fashion branche wordt u dagelijks geconfronteerd met klanten die steeds hogere eisen stellen ten aanzien van kwaliteit, levertijd en service. De inspiratie en inzet om uw huidige positie te handhaven zijn daarbij cruciaal, maar minstens even belangrijk is een softwareoplossing die uw bedrijfskritische processen ondersteunt. Zo’n oplossing is itSuitsFashion.

itSuitsFashion is een totaaloplossing die alle functies van uw bedrijfsvoering naadloos integreert. Dit geldt voor alle typen bedrijven in de fashionbranche: productie, kop-staart, groothandel en detailhandel.

Ondersteuning voor:

  • Financieel beheer
  • Verkoop
  • Inkoop
  • Productie
  • Logistiek
  • CRM
  • Productontwikkeling

Hierbij wordt steeds rekening gehouden met de specifieke vereisten voor de branche, zoals artikelen op variantniveau, forecasting, prijsbreuken, assortimenten en seizoenen, styling, orderpicking en uitlevervoorstellen.

Vergroot uw concurrentiepositie

itSuitsFashion ondersteunt de branchevereisten in één totaaloplossing, waarmee u de automatisering van uw bedrijfsprocessen volledig realiseert. Daarbij is de informatievoorziening binnen itSuitsFashion zó krachtig dat zij u in staat stelt de kritieke succesfactoren van uw onderneming te versterken. Met andere woorden: met itSuitsFashion vergroot u uw concurrentiepositie!

itSuitsFashion is modulair opgebouwd, dus geschikt voor groot en klein. Het ondersteunt de groei van uw bedrijf en maakt de informatie snel en gemakkelijk toegankelijk.

Wat klanten zeggen

Hans van Meerten, Financieel Coördinator bij Hans Boodt Mannequins: “De wijze van orderafhandeling is helemaal toegesneden op hoe het gaat in de fashionbranche. Het omvat precies het verloop van onze processen, waardoor we onze orders snel en efficiënt kunnen schrijven en kunnen volgen in het systeem. De informatie gedurende het hele proces stroomt vlot door en is beschikbaar voor precies de juiste mensen, die daardoor direct kunnen reageren.”

Meer weten?

Wilt u meer weten? Download dan via onderstaande knop de leaflet of neem direct contact op.

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!