Ontwikkeling & Design

Delogue

Onderzoek wijst uit dat 20% van de tijd die beschikbaar is voor productontwikkeling, ineffectief wordt besteed. Die tijd wordt besteed aan het zoeken naar informatie, het proberen overzicht te houden over het proces en het voeren van discussies met leveranciers. Gegevens worden vaak niet ge-update en informatie wordt veelal niet gedeeld. Als een medewerker ziek wordt of uw organisatie verlaat, is zijn of haar kennis en informatie niet toegankelijk voor de rest van het team.

U kunt dit soort inefficiëntie volledig elimineren met Delogue. Met deze online Product Data Management (PDM) tool én leveranciersportaal in één werkt u sneller, efficiënter en veiliger online met uw team en uw leveranciers. Alle relevante informatie is duidelijk zichtbaar voor de juiste personen en u ontvangt notificaties wanneer er extra actie ondernomen moet worden in het productieproces. Uw team en uw leveranciers zitten altijd op één lijn.

De voornaamste voordelen:

  • Bevordert de communicatie tussen de designers, inkopers en producenten
  • Verbetert de workflow en verhoogt de efficiëntie tot 34%

Delogue biedt structuur tijdens het ontwerp- en productieproces, waardoor u en uw team daadwerkelijk creatief kunnen blijven.

Wat gebruikers zeggen

Vicky Bjerknes, Designer bij Kudibal: “Wij hebben behoefte aan stabiliteit en structuur en dat is wat Delogue ons biedt. Het werkt fantastisch!”

Katharine Andersen, patroonmaker bij Stella Nova: “Met Delogue heb ik alle informatie in één overzicht. Mijn dagelijkse taken worden gevisualiseerd en ik krijg alerts als ik actie moet ondernemen. Dat helpt me om problemen voor te zijn, in plaats van ze achteraf op te moeten lossen.”

Meer weten?

Wilt u meer weten? Download dan via onderstaande knop de leaflet of neem direct contact op.

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!