Offline & Online Sales

Apps4Fashion

Apps4Fashion is de alles-in-één tool voor iPad en iPhone die door merken, groothandels, agenturen en retailers binnen de fashion branche gebruikt kan worden als catalogus, lookbook, brochure, vervanging van monsters, voorraadinformatietool en verkoopordertool. Uw producten zijn letterlijk binnen handbereik van uw klanten, omdat uw producten getoond worden via de zeer gewaardeerde user experience van de iPad en iPhone. Het is digitaal en dus altijd up-to-date.

  • Volledige catalogus: Met Apps4Fashion heeft u altijd een complete catalogus tot uw beschikking. U kunt foto’s tot in detail bekijken, items filteren en zoeken, voorraadniveaus bekijken en bijpassende items zien voor upsell mogelijkheden.
  • Lookbook: Inspireer uw klanten met de mooiste combinaties van uw collectiestukken en geef ze de gelegenheid om direct de hele outfit te kopen met ‘shop the look’ functionaliteit.
  • Bespaar op monsters: Met de hoge resolutie foto’s kunt u uw producten tot in ieder gewenst detail tonen zonder monsters bij u te hebben.
  • Bespaar op printkosten: Met Apps4Fashion toont u in no time uw catalogus, brochure en flyers. Snel, gemakkelijk, altijd up-to-date en veel goedkoper.
  • Volledig geïntegreerd met de backoffice: Apps4Fashion verwerkt orders direct in uw bedrijfsmanagement systeem, zodat uw voorraadinformatie altijd up-to-date is. Het werkt met iedere ERP oplossing en zelfs met Microsoft Excel.
  • Verkoop uit voorraad: Door de correcte en actuele voorraadinformatie weet de agent, vertegenwoordiger of klant direct wanneer een product niet meer beschikbaar is en kunnen alternatieven worden aangeboden.

Het gebruik van Apps4Fashion versnelt orderprocessen en zorgt voor een efficiënter verloop. Dit scheelt zowel de merkeigenaar of groothandel/distributeur als de retailer veel werk, wat een grote kostenreductie bewerkstelligt in de orderprocessen.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Ons sales team helpt u graag verder. Laat uw contactgegevens achter en wij behandelen uw vraag zo spoedig mogelijk.

NEEM CONTACT OP

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!