Fashion Private Label

Private label bedrijven kennen een andere werkwijze dan reguliere fashionmerken of -groothandels, met name omdat er doorgaans 1-op-1 gewerkt wordt met verkoop- en inkooporder. Met de ERP-oplossing itSuitsFashion Private Label monitort en beheerst u de complete workflow voor alle modelbestanden en contracten binnen één enkel dashboard.

Een bedrijf met private label activiteiten werkt significant anders, omdat alles uitgaat van het modelbestand of contract waarop met klanten gewerkt wordt. Op basis van dit modelbestand of contract worden de verkoop- en inkooporder gemaakt, wordt de productie gedaan en vindt de uitlevering plaats. Het dashboard houdt alle documenten en entiteiten die bij het desbetreffende contract horen overzichtelijk bij elkaar, zo treden er geen onnodige vertragingen op in het proces.

itSuitsFashion Private Label verbindt informatie, mensen en processen en biedt daarmee iedere medewerker de handvatten die nodig zijn om zijn of haar functie zo efficiënt mogelijk te vervullen. itSuitsFashion Private Label is daarmee bij uitstek een strategisch middel om zakelijke doelstellingen te behalen.

Wilt u meer informatie over onze oplossingen? Vraag dan direct een gratis adviesgesprek aan of bel ons via +32 (0)34 20 07 10.

Onze Fashion oplossingen

Wij hebben oplossingen voor private label bedrijven van iedere aard en omvang. Of u nu op zoek bent naar een tool voor Product Data Management of een complete ERP oplossing die de integratie van alle verschillende bedrijfsonderdelen faciliteert, wij kunnen u helpen.

Fashion ERP

De krachtigste fashion management oplossing voor uw private label fashionmerk. Gebaseerd op de beste Microsoft technologie.

Managementinformatie

Altijd actueel inzicht in de laatste cijfers en grip op de (financiële) situatie met onze managementinformatie oplossingen.

Online Sales

Van e-commerce tot kiosk, TCOG heeft alle on- en offline oplossingen in huis om uw omnichannel strategie te ondersteunen.

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!