Referentie

Craft Sportswear

Snelheid, accuratesse en betrouwbaarheid van werkwijze verhoogd

De huidige markt vraagt om snelheid, en op logistiek gebied valt vaak nog veel winst te behalen. Het inrichten of bouwen van een nieuw magazijn is voor veel merken dan ook geen overbodige luxe. Maar daarmee ben je er nog niet. De échte winst zit ‘m in het automatiseren van processen.

TCOG weet als geen ander hoe je technologie inzet om een onderneming snel winstgevender en efficiënter te maken. Zo ook bij Craft Sportswear, een functioneel en internationaal snel groeiend sportkledingmerk waar (top)sporters op vertrouwen.

De aanschaffing van nieuwe software

“Als we nieuwe software aanschaffen, gaan we niet over één nacht ijs. Zeker niet als het een pittige investering betreft die grote invloed op de bedrijfsprocessen zal hebben”, vertelt Adri Zwarthoff, managing director van Craft Sportswear Benelux. “We wilden er zeker van zijn dat we de goede keuze zouden maken. Daarom besloten we een pitch uit te schrijven. TCOG was één van de vier gespecialiseerde Microsoft Dynamics NAV (nu Dynamics 365 Business Central) aanbieders die we benaderden.”

Volgens Adri Zwarthoff paste TCOG en hun voorstel het beste bij zijn wensen. “De keuze viel op TCOG omdat het een jonge, dynamische en vooral flexibele speler bleek te zijn”, vertelt hij. “Het klikte meteen. TCOG reageerde snel op onze vragen, dacht goed met ons mee en zocht echt naar de beste oplossing voor ons bedrijf.”

Meer weten?

Wilt u meer weten? Ons sales team helpt u graag verder. Laat uw contactgegevens achter en wij behandelen uw vraag zo spoedig mogelijk.

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!