Fashion Retail

Geen branche is zo dynamisch en wordt vandaag de dag met zoveel uitdagingen geconfronteerd als de retail branche. Retailers moeten toenemende concurrentie door webwinkels, stijgende kosten, hoge verwachtingen van de klant, een afname in klantloyaliteit en strengere wet- en regelgeving het hoofd bieden. Met de juiste hulpmiddelen haalt u voordeel uit deze uitdagingen.

ERP als basis, met een geïntegreerde webshop, is voor veel retailers gemeengoed geworden. Ook daarmee samenhangende processen kunnen echter eenvoudig geautomatiseerd worden. Denk aan de realisatie van handige managementrapportages met een Business Intelligence oplossing of de automatisering van facturatieprocessen met een Document Management tool.

Wilt u meer informatie over onze oplossingen? Vraag dan direct een gratis adviesgesprek aan of bel ons via +32 (0)34 20 07 10.

Onze Fashion oplossingen

Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige oplossing voor magazijnscanning of een geavanceerd ERP systeem dat de integratie van verschillende bedrijfsonderdelen en verkoopkanalen faciliteert, wij hebben oplossingen van iedere aard en omvang.

Fashion ERP

De krachtigste fashion management oplossing voor uw fashionmerk. Gebaseerd op de beste Microsoft technologie.

Managementinformatie

Altijd actueel inzicht in de laatste cijfers en grip op de (financiële) situatie met onze management informatie oplossingen.

Online Sales

Van e-commerce tot kiosk, TCOG heeft alle on- en offline oplossingen in huis om uw omnichannel strategie te ondersteunen.

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!