Design & Productie

Onderzoek wijst uit dat 20 procent van de tijd die aan productontwikkeling besteed wordt,  ineffectief is. Die tijd wordt besteed aan het zoeken naar meer informatie, het proberen overzicht te houden over het proces of het voeren van discussies met leveranciers. U kunt dit soort inefficiëntie volledig uitsluiten met onze oplossing; Delogue. Met deze nieuwe online Product Data Management tool én leveranciers portal in één, werkt u sneller, efficiënter en veiliger online met uw team én uw leveranciers.

Gegevens worden vaak niet ge-update en informatie wordt veelal niet gedeeld. Als een medewerker ziek wordt of uw organisatie verlaat, is zijn of haar kennis en informatie niet toegankelijk voor de rest van het team. Dure fouten zijn vaak het gevolg.

Met Delogue is alle relevante informatie duidelijk zichtbaar voor de juiste personen en u ontvangt notificaties als er extra actie ondernomen moet worden in het productieproces. Door de inzet van Delogue zitten uw team en uw leveranciers altijd op één lijn.

De voordelen:

  • biedt designers, inkopers en leveranciers overzicht en structuur;
  • bevordert de communicatie tussen designers, inkopers en leveranciers;
  • verbetert de workflow en verhoogt de efficiëntie;
  • maakt design en productontwikkeling veiliger en minder foutgevoelig, dankzij intuïtieve informatie-uitwisseling.

Bekijk hieronder onze oplossingen die antwoord bieden op uw uitdaging.

Ontwikkeling & design

Delogue biedt structuur tijdens het ontwerp- en productieproces, waardoor u en uw team daadwerkelijk creatief kunnen blijven.

BEKIJK DEZE OPLOSSING

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!