Mobile Sales

Voorbereid, professioneel en met real-time gegevens op zak bij een sales gesprek verschijnen! 
De mogelijkheden zijn eindeloos en bevorderen direct de omzetten. 
De Mobile Sales App die TCOG biedt is de alles-in-één tool op iPad en iPhone voor merken, groothandels, agenturen en retailers in kleding, schoenen, sportartikelen en accessoires, die u een voorsprong geeft op uw concurrentie.

De oplossing is een moderne tool die gebruikt kan worden als catalogus, lookbook, brochure, vervanging van monsters, voorraadinformatie tool en verkoop order tool. Het is digitaal, dus altijd up-to-date. En tegelijkertijd zijn uw producten letterlijk binnen handbereik van uw klanten.

De voordelen:

Volledige catalogus

Met de Sales App heeft u altijd een complete catalogus tot uw beschikking. U kunt foto’s tot in detail bekijken, items filteren en zoeken, voorraadniveaus bekijken en bijpassende items zien voor upsell mogelijkheden.

Lookbook

Inspireer uw klanten met de mooiste combinaties van uw collectiestukken en geef ze de gelegenheid om direct de hele outfit te kopen met ‘shop the look’ functionaliteit.

Bespaar op monsters

Met de hoge resolutie foto’s kunt u uw producten tot in ieder gewenst detail tonen zonder monsters bij u te hebben.

Bespaar op printkosten

Met de Sales App toont u in no time uw catalogus, brochure en flyers. Snel, makkelijk, altijd up-to-date en veel goedkoper.

Volledig geïntegreerd met de backoffice

Met Mobile Sales worden orders direct in uw ERP systeem, zoals Microsoft Dynamics NAV, verwerkt. Dit zorgt dat uw voorraadinformatie altijd up-to-date is.

Verkoop uit voorraad 

Door de correcte en actuele voorraadinformatie weet de agent, vertegenwoordiger of klant direct wanneer een product niet meer beschikbaar is en kunnen alternatieven worden aangeboden.

Het gebruik van de Sales App versnelt orderprocessen en zorgt voor een efficiënter verloop. Dit scheelt zowel de merkeigenaar of groothandel/distributeur als de retailer veel werk, wat een grote kostenreductie bewerkstelligt in de orderprocessen.

Bekijk hieronder onze oplossing gerelateerd aan deze uitdaging.

Online Sales

Alle oplossingen om uw merk online en offline kracht bij te zetten. Volledig geïntegreerd met uw ERP-systeem. 

BEKIJK DEZE OPLOSSING

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!