Fashion Wholesale

In de fashion branche draait alles om het vinden van de juiste balans tussen omzet en marge, vooral in tijd van crisis. Belangrijk is het realiseren van een zo kort mogelijke time-to-market: de collectie moet zo snel en kostenefficiënt mogelijk beschikbaar worden gesteld voor de klant.

Wat ook typisch is voor de fashion branche, is het werken met een groot aantal artikelen en artikelvarianten. Uw fashion groothandel heeft te maken met verschillende kleuren, maten, stoffen en pasvormen. Al deze variaties moeten overzichtelijk en beheersbaar blijven in al uw processen.

 Dat vraagt om slimme oplossingen die uw fashion groothandel in staat stellen snel in te spelen op de steeds veranderende vraag uit de markt. Oplossingen die bovendien zijn afgestemd op de laatste trends en ontwikkelingen die relevant zijn voor uw fashion bedrijf.

 Als partner en adviseur helpen wij u graag uw marges te verhogen, inzicht in zowel uw processen als prestaties te optimaliseren en groei te realiseren. Hoe? Door er met behulp van onze gespecialiseerde fashion oplossingen, uitgebreide kennis en jarenlange ervaring in de branche voor te zorgen dat u slimmer en efficiënter kunt werken. Op die manier realiseert u een voorsprong op uw concurrenten.

Wilt u meer informatie over onze oplossingen? Vraag dan direct een gratis adviesgesprek aan of bel ons via +32 (0)34 20 07 10.

Onze Fashion oplossingen

Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige oplossing voor magazijnscanning of een geavanceerd ERP systeem dat de integratie van verschillende bedrijfsonderdelen en verkoopkanalen faciliteert, wij hebben oplossingen van iedere aard en omvang.

Fashion ERP

De krachtigste fashion management oplossing voor uw fashionmerk. Gebaseerd op de beste Microsoft technologie.

Managementinformatie

Altijd actueel inzicht in de laatste cijfers en grip op de (financiële) situatie met onze management informatie oplossingen.

Online Sales

Van e-commerce tot kiosk, TCOG heeft alle on- en offline oplossingen in huis om uw omnichannel strategie te ondersteunen.

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!