ERP

Wij realiseren ons als geen ander dat in de hectiek van deze tijd, het ultieme samenspel tussen feiten, gevoel en creativiteit doorslaggevend is voor het succes van fashionbedrijven. Met onze bedrijfsmanagement oplossing genereren wij antwoorden op de belangrijkste vragen voor uw bedrijfsvoering, zodat u werkelijk creatief kunt blijven. Creatief als reactie op inzichtelijk gemaakte commerciële kansen.

Wij bieden uw bedrijf een flexibel en volledig geïntegreerd backoffice systeem dat uw processen automatiseert en stroomlijnt. De basis wordt gevormd door Microsoft Dynamics NAV, maar specifiek voor fashion groothandels integreren wij Microsoft Dynamics NAV met itSuitsFashion.

itSuitsFashion

itSuitsFashion, ontwikkelt door TCOG Fashion, biedt ondersteuning voor financieel beheer, productontwikkeling, productie, inkoop, verkoop, logistiek en CRM. Hierbij wordt rekening gehouden met specifieke vereisten voor de fashion branche, zoals artikelen op variantniveau, forecasting, prijsbreuken, assortimenten en seizoenen, styling, orderpicking en uitlevervoorstellen. itSuitsFashion is Certified for Microsoft Dynamics, wat verkregen wordt door het succesvol doorstaan van strenge softwaretesten en door aanbevelingen van gebruikers.

Bekijk hieronder onze oplossingen die antwoord bieden op uw uitdaging.

Fashion ERP

De bedrijfsmanagement oplossing van Microsoft brengt zakelijke applicaties, gegevens en documenten op unieke wijze samen.

BEKIJK DEZE OPLOSSING

WMS

TCOG biedt diverse WMS oplossingen die ontwikkeld zijn als toevoeging op de standaard magazijnfunctionaliteit van NAV.

BEKIJK DEZE OPLOSSING

Managementinformatie

TCOG biedt een drietal krachtige management informatie oplossingen aan. Welke oplossing past het beste bij uw organisatie?

BEKIJK DEZE OPLOSSING

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!