ERP

Wij realiseren ons als geen ander dat in de hectiek van deze tijd het ultieme samenspel tussen feiten, gevoel en creativiteit doorslaggevend is voor het succes van bedrijven in fashion. Met onze bedrijfsmanagement oplossing genereren wij antwoorden op de belangrijkste vragen voor uw bedrijfsvoering, zodat u werkelijk creatief kunt blijven. Creatief als reactie op inzichtelijk gemaakte commerciële kansen.

Wij bieden uw bedrijf een flexibel en volledig geïntegreerd backoffice systeem dat uw processen automatiseert en stroomlijnt. De basis wordt gevormd door Microsoft Dynamics NAV, maar specifiek voor de fashion branche integreren wij Microsoft Dynamics NAV met itSuitsFashion.

itSuitsFashion

Private label bedrijven kennen een andere werkwijze dan reguliere fashionmerken of -groothandels, met name omdat er doorgaans 1-op-1 gewerkt wordt met verkoop- en inkooporders. Met de ERP-oplossing itSuitsFashion Private Label monitort en beheerst u de complete workflow voor alle modelbestanden en contracten binnen één enkel dashboard.

Een bedrijf met private label activiteiten werkt significant anders, omdat alles uitgaat van het modelbestand of contract waarop met klanten gewerkt wordt. Op basis van dit modelbestand of contract worden de verkoop- en inkooporders aangemaakt, wordt de productie gedaan en vindt de uitlevering plaats. Het dashboard houdt alle documenten en entiteiten die bij het desbetreffende contract horen overzichtelijk bij elkaar, zo treden er geen onnodige vertragingen op in het proces.

itSuitsFashion Private Label verbindt informatie, mensen en processen en biedt daarmee iedere medewerker de middelen die nodig zijn om zijn of haar functie zo efficiënt mogelijk te vervullen. itSuitsFashion Private Label is daarmee bij uitstek een strategisch middel om zakelijke doelstellingen te behalen.

Met deze bedrijfsmanagement oplossingen stelt u uw medewerkers in staat hun productiviteit te verhogen, de juiste beslissingen te nemen en snel in te spelen op nieuwe kansen in de markt. De oplossing is schaalbaar, waardoor het de groei van uw fashion bedrijf ondersteunt en u het volledig kunt aanpassen aan uw eisen en wensen.

Bekijk hieronder onze oplossingen die antwoord bieden op uw uitdaging.

Fashion ERP

De bedrijfsmanagement oplossing van Microsoft brengt zakelijke applicaties, gegevens en documenten op unieke wijze samen.

BEKIJK DEZE OPLOSSING

TCOG Cloud

Azure, Office365 of SharePoint? TCOG heeft de oplossing. En alles voor een vast bedrag per maand. Zo weet u waar u aan toe bent!

BEKIJK DEZE OPLOSSING

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!